Skip to main content

Local News

NOTE: The feed token below allows users to view all live news feeds [up to the "Count" number] before having to view the archived version.

News Home

7/17/2019 - Qendrat e ftohjes Hapja @ 17:00 17 korrik 2019

Mirëdita Waterbury.

Duke filluar nga ora 5 në mbrëmje (e Mërkurë, 17 Korrik), Qyteti i Waterbury do të hapë një qendër për tu freskuar nga temperaturat e larta në Qendrën për Zhvillimin Njerëzor (CHD), e vendosur në 693 East Main Street.
Qendra e freskimit do të jetë e hapur deri në orën 9 të mbrëmjes dhe do të rihapet të Enjten dhe të Premten, nga ora 5 deri në 9 të darkës.

Të Shtunën dhe të Dielën, qendra e freskimit do të hapet në vendin CHD nga ora 9 e mëngjesit deri në orën 9 të darkës. Përveç kësaj, banorët që kërkojnë strehim nga temperaturat e larta mund të vizitojnë Brass Mill Mall dhe Bibliotekën Publike në Waterbury.

Për njerëzit që kërkojnë të freskohen në ujë, pika freskimi me ujë janë të hapura në Town Plot Park, Lower Murray Park, Bucks Hill Park, Fulton Park, River Baldwin, Hamilton Park, Fairlawn Park, Washington Park, Curtain Park, East Mountain Park, Chase Park, Rivera Hughes Park, Waterville Park, Berkley Park, Hopeville Park, MLK Park.
Aktualisht, pishinat tek Fulton Park dhe Washington Park janë të hapura dhe pishina e Parkut Hamilton parashikohet të hapet të Premten.